Vi bestämde med våra goda vänner som besökte oss i Bangalore i våras att köra en brunch hemma i Sverige med riktig champagne och hela baletten. Sagt och gjort - igår var det så dags och vi började redan med planering och handling dagarna innan...
Barnen är ute i segelbåten med mormor och morfar och har det bra. Här ser vi förste styrmatros som enligt utsago var väldigt stolt över att klara av sin uppgift med bravur. Kusinerna från Ekerö är också med och det är full fart i båten med 2 15-åringar, en 12-åring och en 11-åring. Och taxen Doglas också förståss. Detta är en tradition sedan några år tillbaka.
 |
Nattlinne, hoodie och flyväst är det som gäller! |
Tisdag 10.30 stolpade vi in på Enbärsvägen 3, även känd som "Enbärsvägens grill och bar" och satte igång med matlagningen. Det var lite trångt i köket, men finns det hjärterum...
 |
Full rulle i köket!!! |
 |
Skål och välkomna! |
 |
Bubbel och gubbar... |
 |
Brunch buffén |
 |
Vattenmelon o fetaost sallad + färskostfyllda baconinlindade jalapenos |
 |
Baguette och nygräddade croissanter |
 |
hemkörd cole slaw |
 |
tomat o mozzarella sallad med pesto |
 |
Smarrig ost och lökröra och en löjligt god gräddig ost med champagne jordgubbsmarmelad... |
 |
Biff Wellington med Madeirasky, hemfriterade poppers, Chipotle majonnäs |
 |
Apelsin plättar med Cointreau |
 |
Nektariner med lavendelkräm och lemoncurd riffles. Fick inte med den sagolika crème brûléen på bild. |
 |
Fransk champagne |
 |
Glada människor. |
Vi hade en MYCKET trevlig dag och allt smakade utsökt! Detta har nu blivit en ny tradition har vi bestämt och jag längtar redan till nästa år!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar